top of page

Termeni și condiții

Termeni si conditii

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina Termeni si conditii in orice moment.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate are rolul de a clarifica tipul informatiilor pe care le colectam si cum utilizam aceste informatii. Confidentialitatea informatiilor tale este foarte importanta pentru noi.

CE FEL DE INFORMATII COLECTAM?

Modalitatile in care colectam informatiile sunt urmatoarele: prin abonarea la newsletter, solicitarea unor informatii suplimentare prin formularul de contact, participarea la diverse promotii sau competitii, uneltele si serviciile Google (adwords remarketing).

Informatiile pe care le colectam prin intermediul siteului, fara a se limita la acestea, sunt: numele, prenumele, adresa de email, sexul, numarul de telefon, adresa de domiciliu, locul de munca. De asemenea alte informatii pe care le colectam prin intermediul altor mijloace (Google Analytics, Google Remarketing), fara a se limita la acestea, sunt: timpul petrecut pe site, paginile vizitate, browser-ul folosit traficul pe Internet de pe si inspre site. Alte modalitati prin care colectam informatiile sunt prin intermediul chestionarelor sau recomandarilor pe care persoane cunoscute tie ni le fac.

Informatiile colectate sunt stocate si procesate prin intermediul site-ului si a calculatoarelor proprii. Protejam informatiile tale prin toate mijloacele posibile pentru a nu permite accesul neautorizat, dezvaluirea sau alterarea acestora.

CUM FOLOSIM INFORMATIILE COLECTATE?

Colectam informatii pentru a-ti oferi servicii personalizate, sigure si eficiente pentru o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru. Utilizam aceste informatii pentru:

– Asistarea ta in alegerea celor mai potrivite produse;
– Personalizarea si imbunatatirea materialelor, aplicatiilor, serviciilor si produselor furnizate;
– Transmiterea de informatii, felicitari, cupoane sau alte materiale promotionale;

– Contactarea telefonica, email sau posta pentru confirmarea comenziilor sau comunicarea unor modificari ale acestora.

Nu vom vinde sau inchiria niciodata, fara acordul tau, informatiile obtinute, altor persoane in scopuri de marketing. Am putea combina informatiile primite de la tine cu cele primite din partea altor persoane pentru a imbunatatii modul in care facem publicitatea. Daca nu doresti sa mai primesti informatii sau notificari din partea noastra sau sa participi la programele de imbunatatire a serviciilor si produselor, scrie-ne despre acest lucru pe adresa tasseirestaurant@gmail.com si vom respecta preferintele tale in acest sens. Exista posibilitatea sa te contactam telefonic sau SMS pe numerele care ni le-ai furnizat.

Prin completarea si transmiterea unui chestionar, formular de contact sau alt document de pe site, denumite in continuare „formulare”, tu ca si Utilizator esti de acord cu formele noastre preferate de comunicare (telefonic, posta clasica sau e-mail) prin care ne desfasuram activitatea. Emailurile primite ulterior transmiterii formularelor au rol de informare si nu reprezinta nicio forma de angajament contractual din partea ta, a Utilizatorului. Aceaste notificare se fac de obicei electronic (e-mail) sau telefonic.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site, incluzand fara a se limita la acestea: logouri si alte materiale de identitate vizuala, imagini, texte, continut, chestionare, informatii, materiale video si multimedia sunt proprietatea exclusiva a EBUHEZA COM SRL fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Nobil Sushi, includerea oricarui continut in afara siteului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Nobil Sushi asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Tassei.

INTERACTIUNEA PRIN INTERMEDIUL SITEULUI

Inscrierea de recenzii (reviews), comentarii, intrebari se poate face, de catre Utilizatori, in casutele de comentarii si recenzii. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi doar la caracteristicile si modul de folosire al unui serviciu. In momentul publicarii unei recenzii, comentariu sau intrebare Utilizatorii acorda Nobil Sushi o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Tassei de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator, in momentul inscrierii de recenzii (reviews), comentarii, intrebari  in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

– Sa faca referiri doar la caracteristicile unui anumit serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul de desfasurare a activitatii;
– Sa foloseasca doar limbile agreate de site. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);
– Sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator sau personalul Tassei ;
– Sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe site;
–  Sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– Sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit  serviciu de pe site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de servicii asemanatoare;
– Sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
– Sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri ce desfasoara aceeasi activitate ca EBUHEZA COM SRL;
– Sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Tassei sau sa inscrie recenzii, comentarii, intrebari, raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

Cand o recenzie,comentariu, intrebare sau raspuns este semnalat ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut va fi examinat cu atentie pentru a determina daca incalca termeni si conditiile de utilizare a siteului.

Pentru mai multe informatii despre termenii de utilizare a siteului sau alte informatii ne poti contacta pe:

– Posta: str. Matei Corvin nr. 6, Timișoara, Timișoara, Romania
– Mobil: +40768117827

Pagina actualizata la 01.07.2023.

Logo-ul companiei Tassei este o reprezentare vizuală distinctivă a identității noastre, cu un design elegant și stilizat
bottom of page