top of page
Lumina blândă se filtrează prin ferestre mari, creând un ambient relaxant și familiar. Mesele sunt aranjate cu grijă, promițând o experiență culinară intimă și personală. Fiecare detaliu, de la decorul sofisticat până la aranjamentele florale discrete, este gândit să ofere oaspeților noștri un refugiu pașnic, un loc unde mâncarea delicioasă și compania plăcută se îmbină pentru a crea momente memorabile.

Contactează-ne pentru rezervări și informații!

Înconjoară-te de arome excepționale și servire impecabilă

La restaurantul nostru de sushi, ne mândrim cu servicii de excepție pentru a asigura o experiență culinară de neuitat. Indiferent dacă planifici o ocazie specială, o cină romantică sau o întâlnire cu prietenii, echipa noastră dedicată este aici pentru a te ajuta.
Contactează-ne astăzi pentru a face rezervări și lasă-ne să pregătim pentru tine o experiență sushi extraordinară.

Întrebări sau cereri speciale? Suntem aici să te ajutăm

Ai întrebări, restricții alimentare sau cereri speciale? Personalul nostru bine informat este gata să te asiste. Nu ezita să ne contactezi cu orice întrebări sau cerințe specifice pe care le ai. Ne străduim să satisfacem toți oaspeții noștri pentru a garanta o experiență culinară remarcabilă, adaptată nevoilor tale.

Vizitează-ne astăzi

Amplasat convenabil în centrul orașului, restaurantul nostru de sushi este ușor accesibil pentru o experiență culinară de neuitat. Înconjoară-te de atmosfera vibrantă și savurează creațiile noastre de sushi exquisite, pregătite cu cele mai proaspete ingrediente. Indiferent dacă ești un pasionat al sushi-ului sau abia descoperi această bucurie culinară, te invităm să ne însoțești și să descoperi arta bucătăriei japoneze.

Str. Matei Corvin nr 6,

Timișoara, 300086

Luni

Marti - Joi

Vineri - Duminica

Inchis

14:00 -22:00

12:00 - 22:00

Logo-ul companiei Tassei este o reprezentare vizuală distinctivă a identității noastre, cu un design elegant și stilizat
bottom of page