top of page

Povestea Noastră..

 Bucătarul nostru de la restaurantul de sushi creează adevărate opere de artă culinară.

Povestea Tassei începe cu pasiunea pentru mâncarea și cultura japonez-peruviană, o combinație fascinantă și delicioasă.

Cu o experiență de peste 12 ani în industria culinară, Tassei a strâns cele mai gustoase și reușite rețete în acest timp.

Echipa noastră dedicată și talentată aduce pasiunea în fiecare preparat. Meniul nostru este un adevărat regal culinar, cu preparate nemaiîntâlnite în termeni de gust și combinații de ingrediente.

Fiecare farfurie reflectă pasiunea noastră și este creată cu grijă și atenție la detalii. La Tassei, dorim să vă oferim o experiență culinară unică, în care veți descoperi arome și gusturi de neuitat.

Meniul nostru este rezultatul anilor de experiență și explorare a bucătăriilor japoneze și peruviane. Am adunat cele mai gustoase rețete și am creat preparate unice, care aduc împreună aromele și gusturile specifice fiecărei culturi.

La Tassei, găsiți preparate clasice reinterpretate într-un mod inovator, precum și creații originale care vă vor surprinde plăcut. De la combinații îndrăznețe de ingrediente și condimente, până la prezentări artistice care sunt o adevărată operă de artă culinară, totul este realizat cu pasiune și măiestrie.

Vă invităm să vă alăturați nouă la adresa noastră din strada Matei Corvin, numărul 6, în Piața Unirii, Timișoara, pentru a vă bucura de o experiență culinară captivantă. Echipa noastră de bucătari talentați și personalul prietenos vă vor asigura o seară memorabilă într-un ambient plăcut și autentic.

Logo-ul companiei Tassei este o reprezentare vizuală distinctivă a identității noastre, cu un design elegant și stilizat
bottom of page