top of page
Printr-un geam luminescent, logo-ul nostru veghează asupra unei mese unde tinerii râd și se bucură de cină împreună. Este o scenă caldă de comunitate și prietenie, ilustrând perfect promisiunea noastră de momente memorabile și mese delicioase împărtășite.

Planifică-ți experiența culinară perfectă cu noi.

Descoperiți o lume de arome rafinate la restaurantul nostru de sushi.

Să faceți o rezervare este ușor

La Tassei, ne străduim să oferim oaspeților noștri cea mai bună experiență culinară și servicii excepționale.

Pentru a vă asigura că aveți un timp de neuitat la restaurantul nostru de sushi, vă recomandăm să faceți o rezervare în avans.

Sistem convenabil de rezervare online

V-am făcut rapid și ușor să rezervați o masă la Tassei. Cu sistemul nostru convenabil de rezervare online, vă puteți asigura data și ora preferate cu doar câteva clicuri. Pur și simplu vizitați site-ul nostru, selectați data și ora dorite și lăsați-ne să ne ocupăm de restul.

Asistență personalizată

Dacă aveți nevoie de asistență sau aveți cereri speciale, personalul nostru prietenos este gata să vă ajute. Indiferent dacă aveți preferințe alimentare, aveți nevoie de o masă pentru o ocazie specială sau aveți orice alte cerințe, suntem aici pentru a ne asigura că experiența dvs. de luat masa este adaptată nevoilor dvs.

Contact

str. Matei Corvin nr 6, 

Timișoara, 300086

+40769637306

Program de lucru

Luni

Marti - Joi

Vineri - Duminica

Inchis

11:30 - 14:30 

16:30 -22:00

12:00 - 22:00

Locație

Logo-ul companiei Tassei este o reprezentare vizuală distinctivă a identității noastre, cu un design elegant și stilizat
bottom of page